چگونه گل کلم را برش بزنیم؟
۰۸ فروردین ۱۴۰۳ 0 آشپزیبرش اول:
با استفاده از یک چاقوی خرد کن، برگ های اطراف پایه گل کلم را جدا کنید. سپس سر را چهار قسمت کنید.
برش دوم:
"هسته" مرکزی را از هر ربع جدا کنید. توجه: هسته را می توان برش داد و در بسیاری از دستور العمل ها استفاده کرد، آن را دور نریزید مگر اینکه مطمئن باشید به آن نیاز ندارید یا نمی خواهید.
برش سوم
پس از برداشتن هسته، با استفاده از دستان خود و/یا چاقو، گلچه های بزرگ را به دنبال تقسیمات طبیعی خود جدا کنید.
برش چهارم
برای گلچه های کوچکتر، از یک چاقو برای برش هر گلچه به قسمت های کوچکتر استفاده کنید. اگر می خواهید تقسیم طبیعی تری داشته باشید بدون اینکه طرف برش کاملاً صاف روی هر گلچه باشد، می توانید از یک چاقو برای جدا کردن شاخه ای که جوانه های گل را در کنار هم نگه می دارد استفاده کنید، سپس از دستان خود برای جدا کردن جوانه های گل استفاده کنید. آنها به طور طبیعی و ناهموارتر از هم جدا می شوند به این ترتیب، که گاهی اوقات مطلوب است. به دلخواه استفاده کنید.