چرا آب طعم خوبی دارد؟

۲۱ دی ۱۴۰۱ 0
چرا آب طعم خوبی دارد؟
تصوری غلط رایج است که آب طعمی ندارد. آب بسته به اینکه از کجا می آید، طعم های مختلفی دارد، به همین دلیل است که برخی از شما مارک های خاص آب بطری را دوست دارید و برخی دیگر دوست ندارند.

1. بی کربنات به آب طعمی تمیز و ترد می دهد

بی کربنات به نام کربنات هیدروژن نیز شناخته می شود. این یک ماده معدنی طبیعی است که بدن ما تولید می کند. برای مقابله با ترکیبات اسیدی که در همه چیز یافت می شود استفاده می شود.
تمام آب ها بی کربنات دارند. هرچه زمین سنگ آهک بیشتری داشته باشد که آب روی آن جاری شود، بیشتر خواهد بود. طعم‌های اسیدی را که معمولاً بر ذائقه ما تأثیر می‌گذارند، از بین می‌برد و طعم آن‌ها را ترد و تمیز می‌کند.
بی کربنات یک ماده شیمیایی است که بدن به تنهایی برای متعادل کردن سطح PH تولید می کند. متأسفانه، بدن شما همیشه به اندازه کافی تولید نمی کند، یعنی زمانی که طعم تلخی در دهان دارید.

2. سولفات طعم آب را تلخ و دارویی می کند

تقریباً تمام آب های زیرزمینی دارای نوعی سولفات هستند. آب می تواند انواع مختلفی را از طریق سفر بر روی خاک و سنگ ببرد.
  • سولفات منیزیم - یک نمک معدنی که معمولاً به عنوان نمک اپسوم شناخته می شود.
  • سولفات سدیم - نمک سدیم اسید سولفوریک که معمولاً نمک گلوبر نامیده می شود.
  • سولفات کلسیم - یک نمک طبیعی کلسیم که به نام گچ شناخته می شود.
اگرچه سولفات ممکن است طعم آب شما را کمی تلخ کند، اما این یک ماده شیمیایی طبیعی است که همه آب ها دارای آن هستند. سایر مواد شیمیایی که با آن مخلوط می شوند اسید را از بین می برند و طعم آب را عالی می کنند.

3. کلسیم موجود در آب طعمی صاف و شیری دارد

کلسیم موجود در آب آن را شیری رنگ، با طعمی صاف و با طراوت می کند. اگر به درستی با سایر مواد معدنی موجود در آب مخلوط شود.اگر به تنهایی در آب باشد طعم تلخ و حتی کمی ترش خواهید داشت. خوشبختانه، این ماده مغذی است که بدن ما برای زنده ماندن به آن نیاز دارد و یک ماده شیمیایی خوب است که در آب یافت می شود.
کلسیم یک ماده معدنی اصلی در بدن است که به استحکام و رشد استخوان ها کمک می کند. این یکی از مواد معدنی است که باید روزانه مصرف کنید، اما اکثر آنها هرگز مقادیر مورد نیاز خود را در روز دریافت نمی کنند.

4. منیزیم آب می سازد

منیزیم همچنین می تواند طعم آب را تلخ و دارویی کند اگر مقدار زیادی در آب وجود داشته باشد. اما خوبی این است که وقتی با مواد معدنی دیگری که آب را تشکیل می دهند متعادل شود، با طراوت تر می شود.
منیزیم یک ماده معدنی است که برای بدن بسیار مهم است. به عملکرد عصب و ماهیچه، تنظیم فشار خون و حمایت از سیستم ایمنی کمک می کند.
همچنین یک مکمل غذایی عالی برای هر موجودی به جز حشرات است. هیچ محدودیتی برای منیزیم موجود در آب وجود ندارد زیرا هیچ نشانه ای از ایجاد آسیب برای شما وجود ندارد.

5. جوانه های چشایی بر طعم آب تأثیر می گذارد

جوانه های چشایی شما یکی از محرک های اولیه است که بر طعم آب شما هنگام نوشیدن تأثیر می گذارد. پنج محرک مهم وجود دارد که جوانه‌های چشایی شما می‌توانند آن‌ها را شناسایی کنند که هر کدام واکنش متفاوتی را ایجاد می‌کنند.
  • شور
  • ترش
  • شیرین
  • تلخ
مطالعات متعدد نشان داده‌اند که طعم آب معمولاً کمی ترش است و جوانه‌های چشایی و مغز شما را به حالت بیش از حد در می‌آورد. به این علت باعث می شود برای رفع تشنگی نیاز به نوشیدن بیشتر داشته باشید.

6. محل آب بر مزه آن تأثیر می گذارد

مکان‌های مختلفی وجود دارد که آب از آنجا تامین می‌شود و هر کدام به‌طور متفاوتی بر روی آب تأثیر می‌گذارند. این به دلیل مواد معدنی است که آب هنگام عبور از روی زمین جذب می کند.
  • آب لوله کشی – این آب مستقیماً از یک کارخانه آب شهری محلی به خانه شما می آید.
  • آب چاه - از جیب های آب در اعماق زمین می آید.
  • آب چشمه - از منابع طبیعی، معمولاً در ارتفاعات کوهستانی می آید.
  • آب مقطر: آبی است که برای از بین بردن هر گونه باکتری یا ناخالصی جوشانده می شود.
  • آب گازدار - آبی که کربنات به آن اضافه شده است.
  • آب های قلیایی – آب دارای سطح PH بالاتری است و باعث می شود نوشیدن کمتر اسیدی و روان تر شود.
  • می‌توانید ببینید که چرا طعم‌های مختلف آب، مخصوصاً زمانی که در کارخانه تولید قرار می‌گیرد، وجود دارد تا برای پالت جذاب‌تر شود.
به علاوه، اگر از مکان دیگری در جهان آمده باشد، طعم متفاوتی دارد زیرا ممکن است مقادیر مواد معدنی در یک منطقه با غلظت مواد معدنی در مکان دیگر متفاوت باشد.

7. دمای آب طعم آن را خوب می کند

طعم آب سرد به مراتب بهتر از آب گرم است. چرا؟زیرا آب گرم برای معده شما بسیار راحت تر است زیرا باعث انقباض عضلات نمی شود.از طرف دیگر، آب سرد تمام بدن شما را از درون به بیرون خنک می کند. در یک روز گرم و مرطوب هیچ چیز بهتر نیست.