ترفند آشپزی: طرز تهیه پوره گوجه فرنگی
۱۵ آبان ۱۴۰۳ 0 مجله تصویریموضوع:
طرز تهیه پوره گوجه فرنگی
گوجه فرنگی ۵ کیلو
نمک ۳ قاشق چایخوری
روغن جامد ۳ قاشق غذاخوری
تو فصل تابستون گوجه ها ترش و خوشمزه است ،پوره گوجه برای انواع غذا مثل املت و سس های مختلف استفاده میشه
اگر خواستین فریز کنید بزارین حتما خنک شه
نمک ۳ قاشق چایخوری
روغن جامد ۳ قاشق غذاخوری
تو فصل تابستون گوجه ها ترش و خوشمزه است ،پوره گوجه برای انواع غذا مثل املت و سس های مختلف استفاده میشه
اگر خواستین فریز کنید بزارین حتما خنک شه