عجیب ترین رستوران در ژاپن/ نودل در آب

۱۷ شهریور ۱۴۰۳ 0 مجله تصویری
 این سنت آشپزی ژاپنی دلنشین و منحصر به فرد شما را به خوردن نودل های نازک دعوت می کند در حالی که آنها از یک سرسره بامبو با آب سرد و شفاف به پایین می آیند.
شما می توانید ناگاشی(نودل) اصیل را در رستوران های تخصصی در سراسر ژاپن، از جمله رستوران های توکیو، کیوتو و ناگانو، تجربه کنید.در این رستوران ها، شاخه های بامبو نصف شده به عنوان لوله هایی عمل می کنند که سرآشپز را به تمام مشتریان متصل می کنند. هنگامی که نودل های سفید آماده می شوند، سرآشپز آنها را به داخل لوله می اندازد که با آب در حال جریان پر شده است. در این مرحله، مشتریان باید نودل ها را با چوب های غذاخوری بگیرند و آنها را به بشقاب های خود منتقل کنند. شما باید به طور واقعی برای خوردن تلاش کنید و سعی کنید تا جایی که می توانید نودل ها را بگیرید. بنابراین، مراقب باشید!
نوع اصلی نودل های استفاده شده در این سنت، سمن است. آنها از آرد گندم ساخته می شوند، مانند بیشتر انواع نودل های دیگر در ژاپن. سمن معمولاً به صورت سرد سرو می شود.